Συνθετικά κουφώματα - Η έξυπνη και αξιόπιστη επιλογή

Η αγορά συνθετικών κουφωμάτων γνωρίζει συνεχή άνοδο και στην Ελλάδα. Στη Δυτική Ευρώπη το μερίδιο αγοράς των κουφωμάτων PVC είναι άνω του 60% με σταθερή ανοδική τάση. Το σημαντικά χαμηλότερο κόστος, οι άριστες θερμοηχομονωτικές τους ιδιότητες και η σχέση ποιότητας προϊόντος-τιμής, είναι οι κυριότεροι λόγοι που η εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού καθημερινά αυξάνεται για ένα αξιόπιστο και εγγυημένο προϊόν.

Τα συνθετικά κουφώματα όχι μόνο συμβάλουν στις περικοπές των ενεργειακών δαπανών σας, αφού η σημαντική προστασία από την θερμότητα και το ψύχος σημαίνει ταυτόχρονα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, της θέρμανσης και ψύξης, αλλά συμβάλλουν και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με ενεργειακά τζάμια τελευταίας τεχνολογίας low-e planistar τεσσάρων εποχών και low-e planithermδύο εποχών, επιτυγχάνουν και με την προσθήκη αδρανούς αερίου argon σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας.

Τα ενεργειακά κουφώματα σε συνδυασμό με διπλή ή τριπλή ενεργειακή υάλωση επιτυγχάνουν μείωση του συντελεστή θερμοπερατότητας Uw έως 0,64W/m2K.

Τα συνθετικά κουφώματα πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον» όπως επίσης και στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

Η επιχείρηση ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ SAVENERGY αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει και να σας εγκαταστήσει τα καινούργια συνθετικά σας κουφώματα υπεύθυνα και αξιόπιστα. 

Τύποι προφίλ κουφωμάτων

Δείτε περισσότερα.....

Δείτε περισσότερα.....

δείτε περισσότερα.....

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Δίφυλη πόρτα ανοιγόμενη- ανακλοινόμενημh προφίλ Kommerling 76AD και εξόφυλο αλουμινίου με ανοιχτή περσίδα

πόρτα κύριας εισόδου προφίλ Salamander,κλειδαριά τριών σημείων,αυτόματη,χρώμα GOLDEN OAK

Δίφυλο παράθυρο ανοιγόμενο-ανακλυνόμενο,με ρολό επικαθύμενο και προφίλ Salamander,μοτέρ ασύμαρτο somfy,διαχείριση εξαποστάσεως

savenergy-team @ Copyright 2013-2019