ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η επιχείρηση ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ σε συνεργασία με κορυφαίο ευρωπαικό κατασκευαστικό σας προσφέρει ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ σε 22 στάνταρ χρώματα, σε ανταγωνιστικές τιμές και σε πολύ σύντομους χρόνους παράδοσης.

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Οι Εξωτερικές περσίδες είναι το πιο αποτελεσματικό μέσον της τεχνικής σκίασης εξωτερικού χώρου, αφού μπλοκάρει αποτελεσματικά απέξω μέχρι και το  85% της ηλιακής ακτινοβολίας. Οι Εξωτερικές περσίδες σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του φωτός στην αίθουσα και ταυτόχρονα εξασφαλίζει ένα ευχάριστο εσωτερικό κλίμα, ακόμη και για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Εύκολος έλεγχος των περσίδων εξασφαλίζεται με τη βοήθεια του χειροκίνητου ή ηλεκτρικού ελέγχου που μπορείτε να επιλέξετε την λειτουργία ανύψωσης ή περιστροφής. Μέγιστη άνεση  μπορεί να επιτευχθεί με την αυτόματη αντίδραση των περσίδων στον ήλιο και τον άνεμο.
 

Η μεγάλη διάρκεια ζωής των υπαίθριων περσίδων είναι εγγυημένη χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας που μπορεί να αντέξει στις εξωτερικές συνθήκες.
Εξωτερικές περσίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα προστατευτικό στοιχείο τόσο σε κατοικίες οσο και σε κτίρια γραφείων και χώρους παραγωγής. 
Χρώμα:
Οι υπαίθριες ράγες περσίδων είναι διαθέσιμες σε 22 διαφορετικά χρώματα 
Εγκατάσταση των περσίδων:
Οι  Εξωτερικές περσίδες μπορούν να εγκατασταθούν απευθείας στο παράθυρο, μέσα στο προετοιμασμένο χώρο κάτω από την πρόσοψη ή στην πρόσοψη.

ΤΥΠΟΙ ΠΕΡΣΙΔΩΝ

Δείτε περισσότερα.....

ΤΥΠΟΙ ΜΟΤΕΡ

Δείτε περισσότερα.....

ΚΟΥΤΙ ΜΟΝΩΣΗΣ

Δείτε περισσότερα.....

ΤΥΠΟΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Δείτε περισσότερα.....

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Show More

Δείτε βίντεο από εφαρμογές....

savenergy-team @ Copyright 2013-2019