top of page

Τι να περιμένετε από την εγκατάσταση εξωτερικών περσίδων αλουμινίου σε ένα νέο κτίριο!

Όταν ξαναχτίζετε ένα σπίτι ή γενικά εγκαθιστάτε εξωτερική σκίαση σε ένα τελειωμένο σπίτι, συνήθως δεν μπορείτε να αποφύγετε να έχετε ορατές θήκες πάνω από τα παράθυρα για να στεγάσετε τις περσίδες. Σε νέα κτίρια, υπάρχουν περισσότερες επιλογές και το κουτί τυφλού περιβλήματος μπορεί εύκολα να κρυφτεί κάτω από την πρόσοψη. Δείτε όλα όσα περιλαμβάνει η εγκατάσταση εξωτερικών περσίδων σε ένα νέο κτίριο και πώς να προετοιμαστείτε για αυτό..



Η εγκατάσταση κάτω από την πρόσοψη είναι κατάλληλη για νέα κτίρια!


Υπάρχουν πολλές μέθοδοι εγκατάστασης για εξωτερικές περσίδες. Αξιολογήστε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριό σας και επιλέξτε ανάλογα:


  • εγκατάσταση κάτω από μια πλάκα προστασίας : μια ιδανική λύση για μετέπειτα εγκατάσταση στο πλαίσιο του παραθύρου ή σε ένα άνοιγμα κατασκευής. το ανώτερο προφίλ και το πακέτο slat μπορούν να κρυφτούν κάτω από μια βαμμένη πλάκα,

  • εγκατάσταση στην πρόσοψη : χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου η τεχνολογία δεν επιτρέπει την εγκατάσταση κάτω από την πρόσοψη ή την πλάκα προστασίας. οι περσίδες τοποθετούνται μπροστά από το παράθυρο και στερεώνονται στην πρόσοψη,

  • εγκατάσταση κάτω από την πρόσοψη : οι εγκαταστάτες τοποθετούν τις περσίδες σε έναν προετοιμασμένο χώρο μέσα στην πρόσοψη, αποκρύβοντας όλες τις ράγες αγκύρωσης, άνω προφίλ και οδηγούς των περσίδων.

Η τελευταία από τις αναφερόμενες μεθόδους είναι ιδανική για νέα κτίρια. Το πλεονέκτημά του είναι ότι παρεμβαίνει λιγότερο στην εμφάνιση του σπιτιού και δεν επηρεάζει το ύψος θέασης από το παράθυρο. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη η εξωτερική σκίαση του ήλιου και το κτίριο να είναι προετοιμασμένο για την εγκατάσταση των περσίδων.


Ο προγραμματισμός για τη σκίαση του ήλιου πρέπει να ξεκινήσει κατά τη φάση του έργου!


Αν γνωρίζετε ότι θέλετε σκίαση από τον ήλιο για το σπίτι, μην διστάσετε να σχεδιάσετε. Αποφασίστε τι είδους σκίαση θέλετε και προσαρμόστε τις κατασκευαστικές εργασίες σε αυτό στη φάση του έργου.

Ο μηχανικός του κατασκευαστικού έργου θα σας βοηθήσει με την επιλογή της σκίασης του ήλιου και θα το προσθέσετε στα έγγραφα κατασκευής.

Εάν αρχίσετε να ταξινομείτε τον ήλιο που σκιάζει κατά τη φάση του έργου, θα αποφύγετε πρόσθετες τροποποιήσεις ή / και κόστος κατά την ολοκλήρωση της κατασκευής:


  • Μπορείτε να σχεδιάσετε ηλεκτρικά καλώδια αναλόγως - αυτό είναι το κλειδί αν θέλετε μηχανοκίνητες περσίδες. Εάν δεν το λάβετε υπόψη εγκαίρως, θα πρέπει να κάνετε κάποια επιπρόσθετη εισβολή τοίχου για να κάνετε διαδρομές για τα καλώδια.

  • Μπορείτε να ταξινομήσετε τις λεπτομέρειες της τοποθέτησης και να προχωρήσετε σε πιο περίπλοκες ιδέες σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης των περσίδων στο κτίριο, αποφεύγοντας πιθανές θερμικές γέφυρες στην πρόσοψη.

  • Μπορείτε επίσης να διευθετήσετε τα πάντα σχετικά με τα έξυπνα χειριστήρια ολόκληρου του σπιτιού.



Τι έρχεται στη συνέχεια - βήμα προς βήμα!


Λάβετε υπόψη ότι η προετοιμασία για την εγκατάσταση ξεκινά ακόμη και πριν κάνετε τη μόνωση και τελειώσετε την πρόσοψη του σπιτιού.


  • Εάν το έργο σας είναι καλά τοποθετημένο, το κτίριο θα προετοιμαστεί για την εγκατάσταση των περσίδων.

  • Γνωρίστε τους ειδικούς από την εταιρεία εγκατάστασης απευθείας στο εργοτάξιο για να μετρήσετε τα πάντα και να επιλύσετε τις τελικές λεπτομέρειες. Σε αυτήν τη φάση, μπορείτε ακόμα να αποφασίσετε σχετικά με τον τύπο ή το χρώμα των περσίδων που θέλετε στο σπίτι σας.

  • Η εγκατάσταση είναι το τελευταίο βήμα. Κατά την εγκατάσταση περσίδων κάτω από την πρόσοψη, χρησιμοποιούμε συνήθως στο NEVA ISO-KASTL - μια ειδικά σχεδιασμένη θήκη κατασκευασμένη από Purenit, η οποία είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε κτίριο και διευκολύνει σημαντικά την επόμενη εγκατάσταση. Μπορεί να φιλοξενήσει τόσο τον κινητήρα όσο και τις ράγες.


Πηγή άρθρου: Miloslav Matoušek.

0 Σχόλια

Comments


bottom of page