top of page

Επεκτείνουμε τη γκάμα μας. Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε και ρολά συσκότισης για εξωτερική χρήση!

Επεκτείναμε τη γκάμα των ρολών Zipscreen με νέα ρολά συσκότισης κατασκευασμένα από ύφασμα Sergé Xinix. Χάρη στην ικανότητά του να συσκοτίζει εντελώς ένα δωμάτιο, είναι η ιδανική λύση για υπνοδωμάτια ή αίθουσες διαλέξεων.


Το ύφασμα Sergé Xinix, το οποίο προμηθευόμαστε από Βέλγο προμηθευτή, είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα. Αυτή η ίνα επικαλύπτεται από τον κατασκευαστή με ένα στρώμα PVC πριν από την ύφανση, το οποίο εγγυάται την υψηλή αντοχή του τόσο στον αέρα όσο και στη θερμότητα. Στη συνέχεια, το PVC επικαλύπτεται εσωτερικά με μια ασημί, σκουρόχρωμη επίστρωση αλουμινίου, μέσα από την οποία δεν μπορεί να διεισδύσει το ηλιακό φως.


Το νέο ύφασμα χρησιμοποιείται στην παραγωγή ρολών συσκότισης με 0% μετάδοση φωτός— όταν αυτά τα ρολά συσκότισης κατεβαίνουν, το δωμάτιο γίνεται εντελώς σκοτεινό, ακόμα και στο φως της ημέρας.


Τα ρολά οθόνης συσκότισης διατίθενται σε πέντε χρώματα:

  • Γκρι-λευκό (Αρ. 108101)

  • Γκρι (Αρ. 108108)

  • Γκρι-αμμώδης (Αρ. 108112)

  • Γκρι-μαύρο (Αρ. 108118)

  • Μαύρο (Αρ. 118118)

Με όλα τα χρώματα, θα πετύχετε πλήρη συσκότιση. Η επιλογή του χρώματος είναι επομένως καθαρά αισθητικό θέμα. Επιπλέον, όλα τα αξεσουάρ για το ύφασμα (top box, ράγες οδήγησης, κάτω προφίλ) είναι βαμμένα σε οποιοδήποτε χρώμα στάνταρ. Μπορείτε έτσι να ταιριάξετε τα αξεσουάρ με το χρώμα του υφάσματος ή του κουφώματος.



Τόσο για παιδικά δωμάτια όσο και για αίθουσες διαλέξεων.


Τα ρολά συσκότισης χρησιμοποιούνται συχνότερα σε παιδικά δωμάτια, υπνοδωμάτια, αίθουσες home cinema, σχολικές τάξεις ή αίθουσες διαλέξεων και αμφιθέατρα. Εκτός από αδιαφανή, παρέχουν επίσης μερική ηχομόνωση και θερμομόνωση. Δεν εισχωρεί τόσο πολύς εξωτερικός θόρυβος στο δωμάτιο, κάτι που είναι ιδιαίτερα ωραίο για τα υπνοδωμάτια και τα παιδικά δωμάτια.


Πηγή άρθρου: Miloslav Matoušek.

0 Σχόλια
bottom of page