top of page

Επεκτείνουμε τη σειρά προϊόντων εξωτερικών περσίδων. Νέο προϊόν, κάθετο σύστημα σκίασης zipscreen!

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια το εργοστάσιο που προμηθευόμαστε περσίδες ειδικεύεται αποκλειστικά στην παραγωγή εξωτερικών περσίδων, η τεράστια ζήτηση για εξωτερικές οθόνες κλωστοϋφαντουργίας έχει παρακινήσει τους συνεργάτες μας να επεκτείνουν τη γκάμα των προϊόντων. Παραμένουμε πιστοί στις εξωτερικές περσίδες, αλλά θα θέλαμε να σας προσφέρουμε περισσότερες επιλογές και έτσι τώρα προμηθευόμαστε επίσης και το εξωτερικό κάθετο σύστημα σκίασης, zipscreen..




Δύο κλωστοϋφαντουργικές οθόνες για πέργκολες και κατοικίες!

Οθόνες υφασμάτων σε δύο εκδόσεις: ZIP100 και ZIP135.


Όπως και οι εξωτερικές περσίδες έτσι και το κάθετο σύστημα σκίασης zipscreen, πληρούν τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια. Και οι δύο εκδόσεις που προσφέρονται, είναι σε τυπική βάση ένα από τα 16 υφάσματα πρώτης κατηγορίας από κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να επιλεχθούν προσεκτικά τα υφάσματα τα οποία έχουν:

  • εξαιρετική αντοχή,

  • σταθερό σχήμα, είναι πολύχρωμα

  • και εύκολα στη συντήρηση.

Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε διαφορετικό ύφασμα, θα το βρούμε για εσάς απλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος.



Οι ίδιες οι εξωτερικές οθόνες διαφέρουν ως προς τις λεπτομέρειες.


Το ZIP100 έχει ένα μικρότερο πάνω κουτί, το οποίο φτιάχνεται σε δύο σχήματα (τετράγωνο και μισό-στρογγυλεμένο). Η οθόνη έχει μικρότερες μέγιστες διαστάσεις, αλλά προσφέρεται σε μια έκδοση με μικρό προφίλ κάτω, το οποίο είναι πιο κομψό και είναι σχεδόν αόρατο όταν η οθόνη υφάσματος είναι ανοιχτή. Επιπλέον, έχουμε μια έκδοση οθόνης με κεκλιμένες ράγες οδήγησης.


Το ZIP135 έχει ένα πιο στιβαρό κουτί, το οποίο επίσης φτιάχνεται σε τετράγωνες και μισό-στρογγυλές εκδόσεις. Έχει επίσης μεγαλύτερο προφίλ κάτω. Χάρη σε αυτό, μπορεί να κατασκευαστεί με πλάτος έως 6 μέτρα, καθιστώντας το κατάλληλο για σκίαση μεγάλων περιοχών.


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε τύπο οθόνης για να σκιάσετε το σπίτι και η χρήση τους για τις πέργκολες είναι επίσης πολύ δημοφιλής, ειδικά σε καινούργια σπίτια.


Μπορείτε περαιτέρω να βασιστείτε στο γεγονός ότι:


  • τα αξεσουάρ βάφονται σε οποιοδήποτε χρώμα RAL,

  • έχουν δύο χρόνια παραπάνω στην τυπική διετή εγγύηση

  • μοτέρ Somfy, το οποίο συνδέετε και με το σύστημα Smart Home.



Προμηθευόμαστε το κάθετο σύστημα σκίασης με ύφασμα (όπως και τις περσίδες) εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά την παραγγελία. Μία εξαίρεση είναι οι ειδικές παραγγελίες για μη τυπικά υφάσματα ή χρώματα.


Πηγή άρθρου: Miloslav Matoušek.




0 Σχόλια
bottom of page